Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της 23ης Απριλίου 2023, καθορίστηκε σε κλειστή συνεδρίασή του,  η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 15 παρ. 2 του εν ισχύ Καταστατικού του Ομίλου και έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος :

κ. Διακοβασίλη (Νίνα) Δέσποινα του Ανδρέα

Αντιπρόεδρος :

κ. Κιτσέλη Ελένη του Ελευθερίου

Γενική Γραμματέας:

κ. Βλαχογιάννη (Μάνια) Μαρία του Παντελή

Ταμίας :

κ. Λασκαρίδης Κωνσταντίνος του Ιωάννη

Έφορος :

κ. Νούσιας Κώστας

Δημοσίων Σχέσεων :

κ. Τσιανίκα (Βίκυ) Βασιλική

Σύμβουλος :

κ. Κονδύλη (Φώφη) Φωτεινή του Συμεών

Σύμβουλος :

κ. Αρβανιτάκη Αγαθή του Σπυρίδωνος

Σύμβουλος :

κ. Νίκου (Φιλάρετος) Ιωάννης

 

Αναπληρωματικά  Μέλη

 

κ. Καρακατσάνης Δημήτριος του Ιωάννη

 

κ. Μόσχου Βασίλειος του Παράσχου

 

κ. Τσολακίδου (Λένα) Ελένη του Ευσταθίου

 

κ. Καραγιάννη Θέλμα

 

κ. Καρβουντζή Δέσποινα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διακοβασίλη ΝίναΝίνα Διακοβασίλη - ζωγράφος ( τελειόφοιτος της Α.Β.C. Ecole de Paris) Γεννήθηκε στην Καλλιθέα  Αττικής το 1948.

Έχει στο ενεργητικό της 6 ατομικές εκθέσεις. Βραβεύθηκε από το Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» για το έργο της «Ο Μυστικός Δείπνος», από τον Σύλλογο Ελλήνων Λογοτεχνών για την προσφορά της στα κοινά και στην τέχνη, δύο φορές από τον Όμιλο UNESCO ΤΛΕΕ, δύο φορές από το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ (W.P.F.), όπου και έλαβε ιδιαίτερη τιμή ως <<Πολίτης του Κόσμου>>.  Έχει εικονογραφήσει τέσσερα παιδικά βιβλία. 

Έχει διακριθεί ως μέλος του Ομίλου UNESCO ΤΛΕΕ για την εργατικότητα, τη δοτικότητα και το ήθος της και τα στοιχεία αυτά την οδήγησαν στη θέση της Προέδρου που κατέχει ως σήμερα.

Επικοινωνία : 6932 100464 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.