Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 18:00, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και καλωσόρισε το 2023, στο “Callirhoe VIP” roof garden bar – restaurant, του The Athenian Callirhoe Exclusive Hotel.


 

 

 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου

για το 2023

 

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 18:00, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και καλωσόρισε το 2023, στο “Callirhoe VIP” roof garden bar – restaurant, του The Athenian Callirhoe Exclusive Hotel.

Με τη συμμετοχή μελών και φίλων του Ομίλου, η πρώτη μας εκδήλωση για το 2023, ξεκίνησε με θετική διάθεση και πολύ κέφι, ενώ η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχονταν ζεστά και φιλόξενα τους προσκεκλημένους, σ’ ένα χώρο μαγικό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και τον Λυκαβητό.

   

  

 

Τον πρώτο χορό του Ομίλου μας μετά τα 3 χρόνια της πανδημίας, τίμησαν με την παρουσία τους και τη συντροφιά τους, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών ΝΔ κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, η Βουλευτής Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΔ κ. Άννα Καραμανλή, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Γιαννακόπουλος Βασίλης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, η κ. Γιαννακού – Πάσχου Άννα, Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Δήμου Καλλιθέας, η κ. Μαργαρίτη Βασιλική, Αντιδήμαρχος Δημοτικών Προσόδων Δήμου Καλλιθέας, η κ. Ελένη Γκρέτσα,  Δημ. Σύμβουλος Δήμου Πεντέλης – Μελισσίων – Ν. Πεντέλης, ο κ. Νίκος Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ και Δημ. Σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής, οι Δημ. Σύμβουλοι Δήμου Βύρωνα, κ.κ. Βασίλης Δεμπόνος, Βασίλης Μουντοκαλάκης, Γιώργος Ντόβολος και Αλέξης Σωτηρόπουλος, ο δημοσιογράφος, π. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο δημοσιογράφος κ. Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, η κ. Στέλλα Θεοδωρίδου, Γ.Γ. Συλλόγου Ποντίων Βύρωνα, ο κ. Ελευθέριος Καλκάνης,  μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Αθηναίων, ο κ. Γεώργιος Αραβίδης, μαέστρος Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και πλήθος αγαπημένων μελών, φίλων και συνεργατών του Ομίλου.

   

  

  

  

  

  

 

Τη βραδιά άνοιξε η πρόεδρος του Ομίλου Νίνα Διακοβασίλη, όπου καλωσόρισε το κοινό και ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του καθενός και για τον Όμιλο, να συνεχίσει την δημιουργική του πορεία στην υπηρεσία του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών. Έχοντας δίπλα της τα μέλη του Δ.Σ, έκοψε την πίτα

  

 

και το φλουρί κέρδισε η ηθοποιός και μέλος του Ομίλου, Γιώτα Αγνάντη.

   

 

Ακολούθησε η βράβευση της θεατρολόγου,

συμβούλου ψυχικής υγείας

και δημοσιογράφου της ΕΡΤ Βίκυς Τσιανίκα

 

ως «Μέλος της χρονιάς»

για την ανιδιοτελή της προσφορά

στην προβολή του πολιτιστικού έργου του Ομίλου.

  

 

 

Η βραδιά κύλησε υπέροχα με ποτό, γλυκά και αλμυρά εδέσματα,

και αγαπημένες μελωδίες από την παγκόσμια μουσική σκηνή

που επιμελήθηκε η σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη στο τραγούδι,

  

 

με το γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων "ENCHORD", αποτελούμενο από τις μουσικούς Κίτη Βαρδάμη, βιολί - Β' Κορυφαία στην Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ, Μπρουνίλντα - Ευγενία Μάλο, βιολί - Β' Κορυφαία στη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, Γκέρτα Σινάη, βιόλα - Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και Μιρέλα Ρούτση, βιολοντσέλο - Α' Κορυφαία στη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων και έκλεισε με εγκάρδιες ευχές και πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

  

  

 

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό 

 

Φωτογραφία: Δημήτρης Καρβουντζής