Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 20:30, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, έκοψε την πίτα του και υποδέχτηκε την Αποκριά, στο μουσικό κέντρο «Μίνα» στο Π. Φαλήρο.


 

 


 

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 20:30, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, έκοψε την πίτα του και υποδέχτηκε την Αποκριά, στο μουσικό κέντρο «Μίνα» στο Π. Φαλήρο.

 

Με τη συμμετοχή μελών του Ομίλου και φίλων, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η πρώτη μας εκδήλωση για το 2018, ξεκίνησε με απίστευτο κέφι, ενώ τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχονταν ζεστά και φιλόξενα τους προσκεκλημένους μας και η συνάντηση αυτή, έγινε εφαλτήριο να ξεδιπλώσουμε τη φαντασία μας …, να ανοίξουμε την καρδιά μας και να γευτούμε τη χαρά των ημερών.

 

Τον χορό του Ομίλου μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συντροφιά τους, ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) Λαυρέντιος Δελλασούδας με τη σύζυγό του, ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και εκδότης της Afieromata.gr (χορηγός επικοινωνίας του Ομίλου) Δημήτρης Ζάχος με τη σύζυγό του, ο εκδότης Κωνσταντίνος Κουκουδάκης με τη σύζυγό του, η ηθοποιός, υπεύθυνη επικοινωνίας της Nea-selida.gr (χορηγός επικοινωνίας του Ομίλου) Κατερίνα Ζαχαριουδάκη με τη σκηνοθέτη Wendy Gibbins,  η συγγραφέας Άννα Μπιθικώτση, οι ποιητές Δημήτρης Βαρβαρήγος, Νιόβη Ιωάννου, Στέλλα Λεοντιάδου και πλήθος μελών, αγαπημένων φίλων και συνεργατών του Ομίλου.

«Κωνσταντίνος Κουκουδάκης και η σύζυγός του»,

 «από αριστερά: Δημήτρης Βαρβαρήγος, Νιόβη Ιωάννου, Στέλλα Λεοντιάδου,

«από αριστερά: Wendy Gibbins, Νίνα Διακοβασίλη, Κατερίνα Ζαχαριουδάκη»,

 «Άννα Μπιθικώτση, Σωτήρης Δογάνης

 

Η βραδιά κύλησε υπέροχα, με πλούσιο μενού, ποτό, ζωντανή μουσική και χορό, θυμίζοντάς μας την ξεγνοιασιά και τη ζωντάνια των παιδικών μας χρόνων. Εκπληκτικές ήταν οι κυρίες και οι κύριοι με τις ιδιαίτερες και ευφάνταστες στολές τους, χαρίζοντας έναν εορταστικό και γεμάτο κέφι τόνο στη βραδιά, που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Πρώτα έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας, όπου η πρόεδρος Νίνα Διακοβασίλη, σύστησε στο κοινό τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του καθενός και για τον Όμιλο, να συνεχίσει την δημιουργική του πορεία στην υπηρεσία του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών. Η πρόεδρος, έχοντας δίπλα της τα μέλη του νέου Δ.Σ, έκοψε την πίτα και το φλουρί κέρδισαν ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Ζάχος, χορηγός επικοινωνίας του Ομίλου μας και η ιδιοκτήτρια του κέντρου που φιλοξένησε την εκδήλωση, στους οποίους προσφέρθηκε το γούρι της χρονιάς. Ο τυχερός του τρίτου φλουριού αναζητείται!

 

Και φέτος την αποκριά πιστέψαμε στα παραμύθια με όμορφο τέλος… σαν την εκδήλωσή μας που ολοκληρώθηκε κατά τις 2 τα ξημερώματα κρατώντας μέσα μας το παιδί που αρνείται να μεγαλώσει και ακόμα περισσότερο αρνείται να ‘φορέσει’ πάνω του τα μαύρα πέπλα της απελπισίας.

 

Περισσότερο Φωτογραφικό Υλικό

 

Φωτογραφία: Δημήτρης Καρβουντζής

Video: Σταυρούλα Αμβράζη