Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος έκλεισε το 2017 με τη διοργάνωση μιας εξαιρετικής, ομαδικής, εικαστικής έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, από 18 ως 21 Δεκεμβρίου με θέμα «Μορφές».  Στην έκθεση έλαβαν μέρος 27 καταξιωμένοι εικαστικοί, μέλη του Ομίλου από όλη την Ελλάδα, με 40 έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, τοιχογραφίας, γλυπτικής κλπ, που απέσπασαν τον θαυμασμό για το θέμα και την τεχνική τους, αποτυπώνοντας κάθε είδους μορφές της ζωής, μέσα από προσωπογραφίες, θείες μορφές, ιστορικές, της φύσης, των συναισθημάτων κλπ.


 

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος έκλεισε το 2017 με τη διοργάνωση μιας εξαιρετικής, ομαδικής, εικαστικής έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, από 18 ως 21 Δεκεμβρίου με θέμα «Μορφές».

Στην έκθεση έλαβαν μέρος 27 καταξιωμένοι εικαστικοί, μέλη του Ομίλου από όλη την Ελλάδα, με 40 έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, τοιχογραφίας, γλυπτικής κλπ, που απέσπασαν τον θαυμασμό για το θέμα και την τεχνική τους, αποτυπώνοντας κάθε είδους μορφές της ζωής, μέσα από προσωπογραφίες, θείες μορφές, ιστορικές, της φύσης, των συναισθημάτων κλπ.

Συμμετείχαν (αλφαβητικά): ΒΛΑΧΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ * ΔΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ * ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ * ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΛΑΙΡΗ * ΖΕΡΒΑ ΣΟΦΙΑ * ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ – ΤΕΡΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ * ΚΑΠΡΑΛΟΒΑ ΡΑΝΤΑ * ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ * ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ * ΚΑΡΛΙΕΡ ΣΥΛΒΙ * ΚΑΣΤΕΛΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ * ΚΙΤΣΕΛΗ ΕΛΕΝΗ * ΚΟΜΝΗΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ * ΚΟΤΤΗ ΜΑΓΔΑ * ΚΡΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ * ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ ΕΛΕΝΑ * ΛΑΣΚΟ ΛΑΡΙΣΑ * ΜΟΣΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ * ΝΤΑΦΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ * ΠΑΞΙΜΑΔΑ ΛΙΛΗ * ΠΑΠΠΑ – ΒΕΖΥΡΤΖΗ ΡΟΖΑ * ΡΕΤΑΛΗ ΜΑΡΙΑ * ΡΕΤΑΛΗ -  ROSSI ΜΑΡΙΝΑ * ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ ΝΕΝΑ * ΤΖΙΤΖΙΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ * ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ * ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ.

 

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 19.00 παρουσία πλήθους επισκεπτών, μελών και φίλων του Ομίλου, εκπροσώπων φορέων, του Αντιδημάρχου Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας Γλυφάδας, κ. Αιμίλιου Βουγιουκλάκη και φυσικά των συμμετεχόντων εικαστικών.

    

    

 

Σε ένα εορταστικό περιβάλλον ενόψει των Χριστουγέννων ανάμεσα σε ευχές, χαμόγελα και πολλή αγάπη, η Πρόεδρος καλωσόρισε το κοινό και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, τονίζοντας πως κάποιες τέτοιες μέρες, δημιουργικές και χαρούμενες γίνονται σταθμοί της ζωής μας που μας γεμίζουν αισιοδοξία αφενός και αφετέρου μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε την καλλιτεχνική μας εξέλιξη.

 

 

Στη συνέχεια η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, απέδωσαν τους αναμνηστικούς επαίνους στους παρευρισκόμενους εικαστικούς.

 

     

    

   

    

    

    

    

    

    

 

Η βραδιά έκλεισε με κέρασμα και μουσική διαδρομή με τη γλυκιά φωνή της Έλενας Γώγου, συνοδεία κιθάρας του Γιώργου Φουντούκου και του Χρήστου Σιάνα στο μπουζούκι, οι οποίοι παρέσυραν τον κόσμο που τραγούδησε μαζί τους γνωστές μελωδίες από το χθες και το σήμερα, χαρίζοντας ψυχική ευεξία.

 

 

 

Περισσότερο Φωτογραφικό Υλικό 

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Atticanews.gr –Afieromata.gr - Aylogyrosnews.gr – CityInews.gr – Nea-avlaia.gr –

Ωδή στην Τέχνη.

 

 

Φωτογραφία: Δημήτριος Καρβουντζής

Video: Σταυρούλα Αμβράζη