21 έως 23 Ιουνίου, ήταν το τριήμερο που ο Όμιλος για την  UNESCO Tεχνών, Λόγου και Eπιστημών Eλλάδος, αφιέρωσε με ιδιαίτερη αγάπη στους μικρούς μας εικαστικούς, διοργανώνοντας με τη συνεργασία του Δήμου Νέας Σμύρνης την έκθεση «Με τα χρώματα της αθωότητας». Μια έκθεση που τα τελευταία δώδεκα χρόνια, έχει καθιερωθεί σαν θεσμός από τον Όμιλο και στην οποία λαμβάνουν μέρος με έργα τους οι μικροί μας εικαστικοί, από 5 ως 18 ετών, μέλοι της ομάδας Juniors του Ομίλου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και μαθητές/τριες του 7ου Δημοτικού Σχολείου και 6ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης και του FLUXUS Art School Νέας Σμύρνης, αναδεικνύοντας έτσι την καλπάζουσα και αβίαστη φαντασία τους και δίνοντας βήμα στη δημιουργικότητα και τις εικαστικές, εκφραστικές τους ικανότητες.

Με μεγάλη επιτυχία και με ιδιαίτερα υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2023 η εκδήλωση απονομής βραβείων του 8ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μουσικής 2023, για νέες – νέους μουσικούς 12 – 30 ετών, του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Το Νομισματικό Μουσείο και ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος παρουσίασαν την ομαδική έκθεση εικαστικών με τίτλο: «Art your inspirations», η οποία πραγματοποιήθηκε από 15 ως 19 Απριλίου 2024, στην αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων του Νομισματικού Μουσείου [Ελευθ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 12, 106 71 Αθήνα].