Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, σας καλωσορίζει στην 5η διαδικτυακή έκθεση εικαστικών τεχνών για το 2022, που είναι αφιερωμένη στα νέα παιδιά, τους εικαστικούς του «αύριο».

«Με τα χρώματα της αθωότητας» είναι ο τίτλος της έκθεσης, που φιλοξενείται ταυτόχρονα και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Ομίλου, καθώς και στις σελίδες του στα δίκτυα Facebook και Youtube από 18 ως 31 Ιουλίου 2022.

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, σας καλωσορίζει στην 4η διαδικτυακή έκθεση εικαστικών τεχνών για το 2021, που είναι αφιερωμένη στα νέα παιδιά, τους εικαστικούς του «αύριο».

«Με τα χρώματα της αθωότητας» είναι ο τίτλος της έκθεσης, που φιλοξενείται ταυτόχρονα και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Ομίλου, καθώς και στις σελίδες του στα δίκτυα Facebook και Youtube από 5 ως 30 Ιουλίου 2021.

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, σας καλωσορίζει στην 3η διαδικτυακή του, διορθόδοξη έκθεση εικαστικών για το 2021, αφιερωμένη στα Θεία Πάθη και τις Άγιες μέρες του Πάσχα. «Ω γλυκύ μου έαρ» είναι ο τίτλος της έκθεσης που φιλοξενείται ταυτόχρονα και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Ομίλου, καθώς και στις σελίδες του στα δίκτυα Facebook και Youtube, από 19/4 ως 14/5/2021.