Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος σας προτείνει τις κάτωθι δράσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την υποστήριξη και την αιγίδα του,για το διάστημα 22 Ιουνίου – 6 Ιουλίου 2024.

 

 

 

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος
σας προτείνει τις κάτωθι δράσεις
που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό
με την υποστήριξη και την αιγίδα του,
για το διάστημα 22 Ιουνίου – 6 Ιουλίου 2024.

 

 

  1. Ομαδική, διεθνής εικαστική έκθεση με θέμα «SUMMER IS HERE!», 22 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2024, στη γκαλερί CONTEMPLOR GALLERY στη ΒΙΕΝΝΗ. Επιμελήτρια και εμπνευστής της έκθεσης, Στέλλα Χαβιαροπούλου - “StellaCaviart”. Η καλλιτέχνης, εικαστικός, ποιήτρια και διοργανώτρια επί 12 χρόνια ομαδικών, διεθνών εκθέσεων τεχνών για τη Φιλία και Ειρήνη μεταξύ των λαών, είναι επίσης Πολιτιστική Εκπρόσωπος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος για την πόλης της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα φιλοξενήσει 54 καλλιτέχνες με κορμό από την Ελλάδα και επίσης καλλιτέχνες από την Τουρκία, την Ιταλία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο, τις Φιλιππίνες, τη Γαλλία, τη Σουηδία και τη Ρωσία.

 

Διάρκεια έκθεσης: 22 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2024

Εγκαίνια: Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στις 6.30 μ.μ.

Γκαλερί: Contemplor Gallery, VIENNA, AUSTRIA

Konstante Art – Kunst- und Kulturverein/ Konstantin Chatziathanassiou

Adress: Kalvarienberggasse 46, 1170 Wien. Telefon +43 664 32 0 34 36  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα: Δευτέρα- Παρασκευή  14.00- 19:00

Σάββατο, Κυριακή και αργίες, κατόπιν ραντεβού.

 

 

 

 


  1. Έκθεση Φωτογραφίας «Σπάσε την Σιωπή» του Αλέξανδρου Μπουγάδη. Ο βραβευμένος φωτογράφος και καλλιτέχνης, μέλος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, παρουσιάζει την τρίτη προσωπική του έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Σπάσε τη Σιωπή». 43 φωτογραφίες αφιερωμένες στη βία, τον έλεγχο, τον φόβο, την παρεμβατικότητα, την αδιαφορία, την απομόνωση, τη μοναξιά αλλά και την ελπίδα, θα φιλοξενηθούν στην Πνευματική Εστία Σπάρτης, με  σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό υπενθυμίζοντας πως η βία γεννάει βία μόνο όταν της  επιτραπεί. Πως η αγάπη είναι ισχυρότερη όλων των συναισθημάτων και μπορεί να συγκλονίσει τις ψυχές των ανθρώπων, την κοινωνία, την ανθρωπότητα ολάκερη.

 

 

Διάρκεια: 24.6.2024 έως 30.6.2024 

Χώρος: Πνευματική Εστία Σπάρτης, Λεωφ. Λυκούργου 82, απογευματινές ώρες.

Εγκαίνια: Τετάρτη, 26.6.2024 και ώρα 20:00