Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του εν ισχύ καταστατικού και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της 14ης Φεβρουαρίου 2023, ενημερώνονται τα τακτικά μέλη του Ομίλου UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, ότι μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποψηφιότητας για τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης μελών, που θα απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή του Ομίλου.  Ως προθεσμία  υποβολής των δικαιολογητικών ορίζεται το διάστημα από 17 ως 24 Φεβρουαρίου 2023, ενώ ουδεμία αίτηση ή κατάθεση θα γίνεται δεκτή πέραν της 24ης Φεβρουαρίου 2023.


  

 

 

Καλλιθέα, 17 Φεβρουαρίου 2023

Αρ. Πρωτ. Εξ. 0013/2023

 

 

 

Ανακοίνωση – πρόσκληση για κατάθεση υποψηφιότητας αιρετών θέσεων

 του Ομίλου UNESCO Τεχνών Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του εν ισχύ καταστατικού και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της 14ης Φεβρουαρίου 2023, ενημερώνονται τα τακτικά μέλη του Ομίλου UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, ότι μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποψηφιότητας για τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης μελών, που θα απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή του Ομίλου.

Ως προθεσμία  υποβολής των δικαιολογητικών ορίζεται το διάστημα από 17 ως 24 Φεβρουαρίου 2023, ενώ ουδεμία αίτηση ή κατάθεση θα γίνεται δεκτή πέραν της 24ης Φεβρουαρίου 2023.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συγκεντρώσουν και καταθέσουν αυτοπροσώπως και επί αποδείξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα υποψηφιότητας, στα γραφεία του Ομίλου (Ελευθερίου Βενιζέλου 156, Καλλιθέα 176-75) τις ώρες 9π.μ – 4μ.μ., εκτός Σαββατοκύριακου.

Μόνο σε περίπτωση αδυναμίας αυτοπρόσωπης παράδοσης, μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αιτήσεις, οι οποίες θα είναι ελλιπείς, δε θα λαμβάνονται υπόψιν και θα αρχειοθετούνται ως μη αποδεκτές.

Αίτηση συμμετοχής μπορεί να υποβάλλει κάθε τακτικό μέλος του Ομίλου, που είναι οικονομικώς ενήμερο. (Επισυνάπτεται αναλυτική κατάσταση των απαραίτητων δικαιολογητικών και προϋποθέσεων συμμετοχής).

Η αλφαβητική κατάσταση των υποψηφίων (ψηφοδέλτιο) θα ανακοινωθεί δημοσίως, μετά την ολοκλήρωση της συλλογής και ελέγχου των υποψηφιοτήτων.

 

 

Για τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

 

   

              Η Πρόεδρος                                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

Δέσποινα (Νίνα) Διακοβασίλη                                                         Δημήτριος Πολλάτος 

 

 

 

 

Ανακοίνωση - πρόσκληση για κατάθεση υποψηφιότητας αιρετών θέσεων του Ομίλου UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

 

Προϋποθέσεις υποβολής υποψηφιότητας αιρετών θέσεων

 

 

Υπόδειγμα Επιστολής για κατάθεση υποψηφιότητας

 

Αίτηση - δήλωση υποψηφιότητας σε αιρετές θέσεις