Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στα πλαίσια των μεγάλων πολιτιστικών του δράσεων, διοργανώνει ομαδική, θεματική έκθεση εικαστικών τεχνών με τίτλο «Ιστορικές σελίδες και χρώματα Ελλάδος», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 11 ως 19 Δεκεμβρίου 2021, στην Gallery Atelier an der Donau, στην πόλη Ybbs an der Donau, στην Αυστρία.  Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά ως την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021


 

  

 

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΤΕΧΝΩΝ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 156 – 176 75 ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο: 210-9514523 Site: www.clubunesco.gr E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΟΦΑΣΗ 377 ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Αρ. Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων ΥΠ.ΠΟ.Α: 3384

 

 

 Καλλιθέα, 21 Οκτωβρίου 2021

Ανοιχτή πρόσκληση σε εικαστικούς

 Για συμμετοχή στην ομαδική, θεματική έκθεση εικαστικών

«Ιστορικές σελίδες και χρώματα Ελλάδος»

11 – 19 Δεκεμβρίου 2021,

Atelier an der Donau, Ybbs an der Donau, Austria

 

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στα πλαίσια των μεγάλων πολιτιστικών του δράσεων, διοργανώνει ομαδική, θεματική έκθεση εικαστικών τεχνών με τίτλο «Ιστορικές σελίδες και χρώματα Ελλάδος», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 11 ως 19 Δεκεμβρίου 2021, στην Gallery Atelier an der Donau, στην πόλη Ybbs an der Donau, στην Αυστρία.

 

Σκοπός του Ομίλου μας είναι μέσα από αυτή τη μεγάλη θεματική έκθεση στην οποία θα κληθούν να συμμετέχουν σύγχρονοι Έλληνες εικαστικοί με τις δημιουργίες τους (τοπιογραφίες, θαλασσογραφίες, προσωπογραφίες, έργα γλυπτικής, αγιογραφίας, βιτρώ, φωτογραφίας, χαρακτικής κ.ά), να αναδειχθούν οι μορφές της ελληνικής ιστορίας, οι ομορφιές και η μοναδικότητα του τόπου μας, οι πανανθρώπινες αξίες, η ιστορία και ο σύγχρονος πολιτισμός της πατρίδας μας. Όλα αυτά δηλαδή, που συνθέτουν την Ελλάδα των αξιών, της δημιουργίας, του πολιτισμού, των χρωμάτων και του αέναου φωτός.

 

Κάθε τεχνοτροπία και μέθοδος εικαστικής έκφρασης στα έργα είναι δεκτή, αρκεί αυτά να μην έχουν υβριστικό, συκοφαντικό και γενικά απρεπές περιεχόμενο, το οποίο προσβάλλει τα χρηστά ήθη.

 

Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά ως την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, στη γραμματεία του Ομίλου, μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπως περιγράφεται στους κατωτέρω όρους συμμετοχής και ο/η συμμετέχων/ουσα θα λαμβάνει απαντητικό με τον αριθμό προτεραιότητας.

 

Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, δηλώσεις δε θα γίνονται δεκτές.

 

Αναλυτικά οι όροι, καθώς και λεπτομέρειες ή ανακοινώσεις

για την έκθεση θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ομίλου: www.clubunesco.gr,

καθώς και στο facebook στις σελίδες του:

https://www.facebook.com/groups/44986999454/

και

https://www.facebook.com/pages/Club-for-Unesco-Art-Literature-and-Science-of-Greece/357515824393596

 

              

Για τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

 

                                Η Πρόεδρος                                                                   Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

      Δέσποινα (Νίνα) Διακοβασίλη                                                        Δημήτριος Πολλάτος     

 


 

 

Αναλυτικά οι όροι

και

η  Δήλωση συμμετοχής