Ενημερωτικό εκδηλώσεων για το διάστημα 13 - 20 Δεκεμβρίου 2019 που τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.


 

 

 

Ενημερωτικό εκδηλώσεων για το διάστημα 13 – 20 Δεκεμβρίου 2019

που τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος


 

  1. Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς μας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Μουσική Βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης που οργανώνει ο Δήμος, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Γραβιάς 6). Καταξιωμένοι λυρικοί τραγουδιστές, διακεκριμένοι σολίστες οργάνων και σύγχρονοι συνθέτες που ζουν ή δραστηριοποιούνται στην Αγία Παρασκευή, μας μεταφέρουν τη μαγεία και το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια εορταστική βραδιά αφιερωμένη στην Τέχνη και την Αλληλεγγύη. Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας στον προθάλαμο του Θεάτρου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

 

 

  1. Οι Era Musicale συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν με τη μουσική παράσταση Music of the Night, που τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια» (Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής), την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 21:00. Σε μια μουσική περιπλάνηση στο μαγευτικό χώρο του Μιούζικαλ με πολυαγαπημένες μελωδίες και θεατρικές πινελιές από τα αριστουργήματα του μουσικού θεάτρου και κινηματογράφου, Φάντασμα της Όπερας, Οι Άθλιοι (Les Miserables), Cats, Dracula, West Side Story, Romeo & Juliet, Jekyll and Hyde, Love Story, Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ κ.ά. μας οδηγούν η crossover σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη και ο βαθύφωνος Βασίλης Ασημακόπουλος. Είσοδος: 10 ευρώ