Ενημερωτικό εκδηλώσεων για το διάστημα 5 - 23 Νοεμβρίου 2019 που τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.


 

 

Ενημερωτικό εκδηλώσεων για το διάστημα 5 – 23 Νοεμβρίου 2019

που τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος


 

1.  Η Ένωση Εικαστικών ΛΑΝΑΣΣΑ υπέρ φορέων καρκινοπαθών και άλλων ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Τέχνη και Υγεία χέρι χέρι» από 5 ως 8 Νοεμβρίου 2019, στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου», υπό την υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας και την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

 

Εγκαίνια έκθεσης στις 5/11/2019 ώρα : 18.30μ.μ. Ώρα προσέλευσης : 18.00μ.μ.

Στην εκδήλωση αυτή καλλιτέχνες και εικαστικοί θα στείλουν το μήνυμα σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο

να έρθει κοντά μας και να βοηθήσουμε όλοι μαζί τα: «ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»…

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

2.  Οι Era Musicale εγκαινιάζουν τις εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν με τη μουσική παράσταση Music of the Night, που τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. 

Πρώτος σταθμός είναι ο Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο» στο Μαρούσι το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 21.00.

Επόμενη παρουσία τους στη Νέα Κηφισιά, στη Galerie Δημιουργών το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 21.00. 

Σε μια μουσική περιπλάνηση στο μαγευτικό χώρο του Μιούζικαλ με πολυαγαπημένες μελωδίες και θεατρικές πινελιές από τα αριστουργήματα του μουσικού θεάτρου και κινηματογράφου, Φάντασμα της Όπερας, Οι Άθλιοι (Les Miserables), Cats, Dracula, West Side Story, Romeo & Juliet, Jekyll and Hyde, Love Story, Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ κ.ά. μας οδηγούν η crossover σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη και ο βαθύφωνος Βασίλης Ασημακόπουλος.  Είσοδος 10 ευρώ με κρασί.

 

  

 

 

3.  «Αγκαλιά στοργής μ’ ένα βιβλίο…». Ο aylogyros news, με αφορμή τα «8 χρόνια» λειτουργίας του, διοργανώνει σε συνεργασία με το «ΠΟΛΙΣ»ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ, μια βραδιά αφιερωμένη στο Έντεχνο Τραγούδι, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στις 20:00 στο «Πόλις» (Μαρίνου Αντύπα 62 - 66, πλησίον του ηλεκτρικού ΗΣΑΠ), στο Ηράκλειο Αττικής.

Ανοίγοντας μια αγκαλιά στοργής, καλούμαστε να συγκεντρώσουμε βιβλία ώστε να τα προσφέρουμε στη Βιβλιοθήκη των Φυλακών Ανηλίκων και στην ομάδα «Αρραγείς Λέξεις» για Αστέγους.

 

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος. 

Γενική είσοδος 5 ευρώ με ένα ποτήρι sangria.