Ενημερωτικό εκδηλώσεων για το διάστημα 5 - 6 Οκτωβρίου 2019 που τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.


 

 

 

Ενημερωτικό εκδηλώσεων

για το διάστημα 5 - 6 Οκτωβρίου 2019

που τελούν υπό την αιγίδα

του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

  1. Θεατρική παράσταση «ΤΟ ΜΥΡΟΛΟΓΙ ΤΗΣ ΦΩΚΗΣ» Ο έρωτας στα χιόνια , Ύπο την Βασιλικήν Δρύν του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη για 2η χρονιά στο Θέατρο ΜΠΙΠ, έπειτα από έναν κύκλο επιτυχημένων παραστάσεων. Μια σκηνική σύνθεση των τριών γνωστών διηγημάτων του σπουδαίου Σκιαθίτη συγγραφέα, που επί σκηνής συνταιριάζουν η παράδοση, ο ποιητικός του λόγος, η τεχνολογία και η σύγχρονη εποχή. Όλα αυτά σε μια και μοναδική παράσταση… Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Tεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και κάθε Σάββατο : 18.00. Γενική είσοδος: 12 ευρώ.

 

 

 

  1. Οι εκδόσεις Οσελότος και η συγγραφέας Δέσποινα Φίλιου, σας προσκαλούν στην 1η παρουσίαση του παραμυθιού, «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ» την Κυριακή 6 Όκτωβρίου και ώρα 11 π.μ -1 μ.μ στον Πολυχώρο «Αίτιον». Ένα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα διδακτικό παραμύθι, που τα παιδιά μέσα από τους ήρωες του, μαθαίνουν την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού.!! Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Tεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Είσοδος ελεύθερη.