Ενημερωτικό εκδηλώσεων για το διάστημα 13 - 19 Απριλίου 2019 που τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.


 

 

 

Ενημερωτικό εκδηλώσεων για το διάστημα 13 - 19 Απριλίου 2019

που τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

 

 

  1. Παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Ελπίδας Μηναδάκη, με τίτλο «Η ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ» (Εκδόσεις Φιλύρα), το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 13:00 στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου24, Αθήνα).  Είσοδος ελεύθερη.

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Tεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Το βιβλίο θα προλογίσει η γνωστή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη. Η θεατρική ομάδα «Καρυδότσουφλο» θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη δραματοποίηση του παραμυθιού με την τεχνική του μαύρου θεάτρου. Παράλληλα, ο εικαστικός  Βασίλης Θαλασσινός θα εμψυχώσει τα παιδιά να κατασκευάσουν χορευτικές φιγούρες από άχρηστα υλικά. Το βιβλίο ζωντανεύει με παραμυθένια αφήγηση, θεατρική απόδοση και εργαστήρι χειροτεχνίας.

 

 

 

 

  1. Πασχαλινή Συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας με τίτλο: “...ινατί με εγκατέλειπες;”. Η μουσική παράσταση είναι διπλή, αφού παρουσιάζεται την Τετάρτη 17/4, 20:30 στον Πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α, Ν. Κόσμος) και την Παρασκευή 19/4, 20:00 εντός του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Χαλκίδος.

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού

και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας.

 

Η όλη εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού αντί εισιτηρίου θα υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής συνεισφοράς τροφίμων για την ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας.