Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του και σας προτείνει τις κάτωθι δράσεις για τον μήνα Αύγουστο : 1. Μουσική Παρουσίαση του βιβλίου της Μάνιας Βλαχογιάννη «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» στο 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 21.15 στο Κτήμα Μάνεση - Πόρτο Χέλι Αργολίδας.    2. Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Μετάφρασης, διοργάνωσης του σωματείου Vision Network Athens στο πλαίσιο του «Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» και του ελληνο-γερμανικού λογοτεχνικού φεστιβάλ «ΑναΓνώσεις».


 

 

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

στηρίζει με την αιγίδα του και σας προτείνει τις κάτωθι δράσεις

για τον μήνα Αύγουστο 2018.

 

  1. Μουσική Παρουσίαση του βιβλίου της Μάνιας Βλαχογιάννη «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» στο 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη και τον Πολιτισμό 2018, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 21.15 στο Κτήμα Μάνεση - Πόρτο Χέλι Αργολίδας.


 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  1. Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Μετάφρασης, διοργάνωσης του σωματείου Vision Network Athens στο πλαίσιο του «Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» και του ελληνο-γερμανικού λογοτεχνικού φεστιβάλ «ΑναΓνώσεις».

Προθεσμία υποβολής μεταφράσεων: 31 Αυγούστου 2018

Πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook/Instagram Vision Network Athens