Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

σας κοινοποιούμε τις εκδηλώσεις, που τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για το διάστημα 9 και 10 Ιουνίου 2018.


 

 

Σημαντικές εκδηλώσεις, που τελούν

υπό την αιγίδα

του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Για το διάστημα 9 και 10 Ιουνίου 2018

 

 

  1. Intelligentsia2η ποιητική συνάντηση στην Ακρόπολη. Κάτω από το φως του φεγγαριού, ποιητές ενώνουν τις φωνές τους με μουσική, εδέσματα και οίνο, το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 20:30.

Συμμετέχουν: Βαρβαρήγος Δημήτρης, Βασιλάκου Καίτη, Βλαχογιάννη Μάνια, Ιωάννου Νιόβη, Καρούσος Κώστας, Κομποχόλη Αγγελική, Κουφοπούλου Τζένη, Λύτρας Αντώνης, Λύτρα Ελένη, Μάστορα Ιωάννα, Μέμου Βούλα, Μοσχονίδου Άννα, Μπούρας Κων/νος, Οικονομοπούλου Ευγενία, Πανούση Ευαγγελία, Παπανικολάου Γιώργος, Παπουτσής Χρήστος, Παραβάτης Λύκος, Παραγιουδάκη Ελευθερία, Ρετάλη Μαρία, Τσαμπά Μάιρα, Φατούρου Λένα, Χαλιακόπουλος Γρηγόρης και ο Κώστας Κρεμμύδας με τους ποιητές του «Μανδραγόρα». Κιθάρα-τραγούδι: Βαγγέλης Μαραζάκης.

 Διοργάνωση: Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης, με την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος. Είσοδος ελεύθερη.

 

  1. «22η Λαμπαδηφορία» στο Δίστομο, προς τιμή των 218 Σφαγιασθέντων του Διστόμου, το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 20:15. Χαιρετισμό θ’ απευθύνει η κ. Αποστολία Ακριβούση, Προϊσταμένη Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

Διοργάνωση: Πολιτιστική εταιρεία «Το Μαρτυρικό Δίστομο και οι 218 Σφαγιασθέντες»,

με την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

 

 

 

  1. 3ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα

Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, ώρα 19:30, Πνευματικό Κέντρο Σκάλας

Ο Σύλλογος "ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" με τη χορωδία ΛΙΟΠΕΤΡΑ διοργανώνουν το 3ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα στη Σκάλα Λακωνίας έδρα του Δήμου Ευρώτα. Με όχημα την ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση τη φιλοξενία, τις ομορφιές του τόπου μας, 10 χορωδίες απ'όλη την Ελλάδα και περισσότεροι από 500 χορωδοί και συνοδοί, για ένα διήμερο θα μας ταξιδέψουν μουσικά, σ΄ ένα ταξίδι ονείρου, γαλήνης, ανάτασης, τέχνης, αγάπης και ελπίδας.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδας και του Δήμου Ευρώτα, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και τη Δημοτική κοινότητα Σκάλας.

Είσοδος ελεύθερη.