Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, ανταποκρινόμενος στις νέες συνθήκες και αξιοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου, συνεχίζει τη δημιουργία διαδικτυακών εκθέσεων, με την ετήσια έκθεση εικαστικών τεχνών "Με τα χρώματα της αθωότητας" που είναι αφιερωμένη σε νέα παιδιά, ηλικίας πέντε (5) ως δεκαοκτώ (18) ετών, με έφεση στις εικαστικές τέχνες.  Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από 5 ως 30 Ιουλίου 2021. Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής αυστηρά, η Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, υπηρετώντας τα ιδανικά του Πολιτισμού και θέλοντας να καταστεί αρωγός των νέων μουσικών ταλέντων της πατρίδας μας, προκηρύσσει τον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής, για το 2021. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, 106 80, Αθήνα. Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 (με σφραγίδα ταχυδρομείου).

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος προκηρύσσει τον  10ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2021, με λήξη την 20η Ιουλίου 2021.

Ο διαγωνισμός για το τρέχον έτος, περιλαμβάνει τα εξής είδη του λόγου: Διήγημα, Νουβέλα, Ποίηση, Παιδικό παραμύθι, Παιδικό – νεανικό διήγημα.