Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» φιλοξένησε ο Πολυχώρος του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου στις 23 Ιανουαρίου 2017, ώρα 20:00μμ.  Την εκδήλωση διοργάνωσε από κοινού ο Δήμος με τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, δίνοντας στους δημότες του Π. Φαλήρου και το θεατρόφιλο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ, την πρωτότυπη μοντέρνα Όπερα – Μιούζικαλ που κέρδισε τις καρδιές του κοινού και τα ενθουσιώδη σχόλια του Τύπου.


 

«Αστέρι της Ερήμου - Ναλιμάρ»

στον Πολυχώρο Δημαρχείου Παλ. Φαλήρου.

 

Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» φιλοξένησε ο Πολυχώρος του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου στις 23 Ιανουαρίου 2017, ώρα 20:00μμ.

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε από κοινού ο Δήμος με τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, δίνοντας στους δημότες του Π. Φαλήρου και το θεατρόφιλο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ, την πρωτότυπη μοντέρνα Όπερα – Μιούζικαλ που κέρδισε τις καρδιές του κοινού και τα ενθουσιώδη σχόλια του Τύπου.

 

Βασισμένη εξ ολοκλήρου στο ομότιτλο βιβλίο λογοτεχνίας, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νόηση, της συγγραφέως και crossover ερμηνεύτριας Μάνιας Βλαχογιάννη και σε μουσική του Έλληνα συνθέτη Balsam7teen, η μοντέρνα όπερα «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ», που φέρει και την αιγίδα του Ομίλου, μέσα από μια μουσική πανδαισία από υπέροχες μελωδίες, μαγικές φωνές, αέρινες χορογραφίες και ερμηνείες που καθηλώνουν, μας παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι, ως τα βάθη της Ανατολής.

 

 

Ερμηνευτές:

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Μάνια Βλαχογιάννη, Σμαράγδα Βαγγελή, Βασίλης Ασημακόπουλος, Μάριος Ανδρέου, Μαριάννα Κουκουτσάκη.

Στο ρόλο του αφηγητή εμφανίζεται ο ηθοποιός Γιάννης Δεγαΐτης

 

Χόρεψαν:

Λίλα Σταθοπούλου, Φωτεινή Παπασταύρου,

Ζωή Παπαδοπούλου, Ναταλία Ροδανού, Αλεξάνδρα Γιαννακοπούλου.

 

Στο φωνητικό σύνολο συμμετείχαν αλφαβητικά:

Ρέα Βουδούρη, Ελένη Διακάκη, Μυρσίνη Μορέλι, Κατερίνα Μποτώνη – Κούρατς, Κορίνα Παρδάλη, Ελευθερία Στάμου, Χριστίνα Τζιάλλα, Καλλιόπη Τζιβανάκη, Γιούλη Φιλιππίδου, Μαρία Χατζημανώλη.

 

Λιμπρέτο: Μάνια Βλαχογιάννη

Μουσική: Balsam7teen

Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Δεγαΐτης

Επιμέλεια κίνησης – χορογραφίες: Μαρίζα Βινιεράτου

Εικόνες βιντεοπροβολής – Εικονογράφηση: Θωμαή Ζωγράφου

 

 
Φωτογραφία :  Δημήτρης Καρβουντζής