Συναυλία "Έρωτα Εσύ"

Με τη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας και του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 ώρα 21:30 στο Άλσος Παλαιολόγου Νέας Ιωνίας.

 


 

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος με τη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας, μετά από πρόταση της Πολιτιστικής Εκπροσώπου του Ομίλου και μέλους του Δ.Σ, κας Δέσποινας Καρβουντζή, διοργάνωσε στο Άλσος Παλαιολόγου της Νέας Ιωνίας, μια εξαιρετική συναυλία με τίτλο «Έρωτα Εσύ».

Ένας Έρωτας δημιουργός αλλά και μικρό παιδί, που θέλει να κερδίζει πάντα, είχε την τιμητική του.. έτσι λοιπόν οι τέσσερις βιρτουόζοι της μουσικής, μας «αποπλάνησαν» με το γεμάτο λυρισμό ελληνικό τραγούδι και το ταμπεραμέντο της μουσικής των χωρών της Ευρώπης, καθώς και τη συγκινησιακή, γεμάτη πάθος ατμόσφαιρα του αργεντίνικου tango! Ακούστηκαν έργα I. Albeniz, F.G. Lorca, K. Weill, A. Piazzolla, N. Rotta, Μ. Πλέσσα, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Σουρβίνου κ.α.

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, ανάμεσα σε πανύψηλα δέντρα και λουλούδια, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, όπου παρακολούθησε δύο αισθαντικές φωνές, της Άννας Μορφίδου και του Χρίστου Μοδέστου σε έναν μυσταγωγικό διάλογο, εναλλασσόμενο με τις εξαιρετικές ερμηνείες του Μιχάλη Σουρβίνου στην κιθάρα και του Μιχάλη Παπαγεωργίου στο πιάνο.

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Υπεύθυνος επί των πολιτιστικών του ΟΠΑΝ κ. Δημήτρης Γεωργούδης και η Πρόεδρος του Ομίλου κα. Νίνα Διακοβασίλη, η οποία κλείνοντας τον χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τους ιθύνοντες για τη ζεστή φιλοξενία τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Νέας Ιωνίας, κ. Σπύρος Αμανατίδης, σημαντικοί παράγοντες πολιτισμού του Δήμου και πλήθος κόσμου.

 

Photo Gallery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφία

Δημήτρης Καρβουντζής