Αποκριάτικη εκδήλωση του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, ώρα 9μμ, μουσικό κέντρο «Μίνα»,

Αεροπόρων & Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο (έναντι Ιδρύματος Ευγενίδου).

 


 

Ώρες  ξεγνοιασιάς με αποκριάτικη διάθεση, χάρισε ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος στα μέλη του, το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, στο κέντρο «ΜΙΝΑ», επί της οδού Αεροπόρων και Πεντέλης στο Π. Φάληρο.

 

Όλοι οι παριστάμενοι θέλησαν, έστω και για λίγο, να ξεφύγουν από την ασφυκτική πολλές φορές καθημερινότητα. Αρκετοί ανταποκρίθηκαν στην πρότασή μας για «προαιρετική μεταμφίεση» και το αποτέλεσμα ήταν αληθινά χαρούμενο ανάμεσα στις μασκαράτες.

 

Μετά την πρώτη επαφή χαιρετισμών και αφού μοιράστηκαν κατά την είσοδο, κομφετί και αποκριάτικα καπέλα στους κυρίους και στέκες στις κυρίες, ένα πλούσιο γευστικότατο μενού και η ζωντανή μουσική με εκλεκτούς ερμηνευτές, έφερε το προσδοκόμενο αποτέλεσμα.

Τα γνωστά τραγούδια ταξίδεψαν την ψυχή στη λήθη κάθε προβλήματος, το καλό κρασί έφερε μια γλυκιά ευφορία στην καρδιά και δεν άργησε η ώρα που τα πόδια «έβαλαν φτερά» και ο χορός ξεκίνησε ασταμάτητα στην πίστα.

 


 

Πολύ το γέλιο και η χαρούμενη διάθεση!

Μεγαλύτερη όμως χαρά και τιμή ήταν για μας, οι εκλεκτoί φίλοι του Ομίλου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την αγάπη τους: η Δρ. Ποτίτσα Γρηγοράκου, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Παρισίων και Λαϊκού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιστορικός Ερευνητής του Ελληνιστικού Πολιτισμού της Ανατολής και Πρόεδρος των Πολιτιστικών Ομίλων ΠΑΛΜΥΡΑ και CERCLE CULTUREL, ο κος Λαυρέντιος Δελλασούδας, Ομότιμος Καθηγητής Ειδικής Παιδαγωγικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά της συζύγου του, οι δημοσιογράφοι κος Δημήτρης Ζάχος του afieromata.gr και η σύζυγός του, ο αρχισυντάκτης των Αtticanews.gr, Newspaper-WebRadio-WebTV, κος Αντώνης Τσαγκρώνης, ο κος Απόστολος Τζιτζάς από τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων, ο κος Κωνσταντίνος Κουκουδάκης των Εκδόσεων ΝΟΗΣΗΣ, καθώς και η παρουσία του μεγάλου, καταξιωμένου ηθοποιού κου Άγγελου Αντωνόπουλου και του κου Σέργιου Μαυροκέφαλου, ποιητή, λογοτέχνη και δοκιμιογράφου.

Χωρίς διάθεση να κουράσει τον κόσμο με πολλά λόγια, όπως είπε η Πρόεδρος, ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση στην πρόσκληση συμμετοχής και απευθυνόμενη στον κο. Αντωνόπουλο είπε “από σήμερα θεωρείστε εαυτόν επίτιμο μέλος του Ομίλου μας”.  

 

Τραγούδι, κέφι και χορός τράβηξαν τους δείκτες του ρολογιού πέρα από τις 2 τα ξημερώματα αφήνοντας μια γλυκιά αποκριάτικη ανάμνηση.

 

Και του χρόνου!

 

 

Φωτογραφία:

Δημήτριος Καρβουντζής