Με μεγάλη επιτυχία και με ιδιαίτερα υψηλό, καλλιτεχνικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου η εκδήλωση απονομής βραβείων του 5ου και 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μουσικής 2020 και 2021, για νέες – νέους μουσικούς 12 – 30 ετών, του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο εξαιρετικής αισθητικής Θέατρο PIERCE του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή.

Με μεγάλη επιτυχία και σε ιδιαίτερα υψηλό, καλλιτεχνικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε ο 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής 2021 του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ωδείου Φίλιππος Νάκας. Ο διαγωνισμός διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας στις 5, 6 και 7 Νοεμβρίου, με υποδειγματική ακρίβεια στη διοργάνωση και σε πλήρη εναρμόνιση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό SARS Cov-19.

Μέσα στις πρωτοφανείς συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία κορονοϊού στη χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, θέλοντας να τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, διοργάνωσε ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα” του Δήμου Αθηναίων. Η έκθεση που έφερε τον τίτλο: «Πορεία Ελευθερίας – 200 χρόνια Ιστορίας», πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), από τις 11 ως τις 17 Οκτωβρίου 2021.