Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, μας ταξίδεψαν σε ουράνια μελωδικά μονοπάτια με τη  μουσική βραδιά "Κάτω από το φως των αστεριών" τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στις 20:30 στον κατάμεστο από κόσμο,  κήπο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου».

Μια εξαιρετική συναυλία με τη σοπράνο Άννα Μορφίδου και τη Σοφία Ροσμαράκη στο πιάνο, για την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος με τη συνεργασία του Δήμου Π. Φαλήρου, παρακαλουθήσαμε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 9μμ στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Φλοίσβος».

16 και 17 Ιουνίου, ήταν το διήμερο που ο Όμιλος για την  UNESCO Tεχνών, Λόγου και Eπιστημών Eλλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, αφιέρωσε με ιδιαίτερη αγάπη στους μικρούς μας εικαστικούς, μέλη της ομάδας Junior UNESCO, διοργανώνοντας την έκθεση «Με τα χρώματα της αθωότητας». Μια έκθεση που τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει καθιερωθεί από τον Όμιλο σαν θεσμός και στην οποία λαμβάνουν μέρος με έργα τους οι μικροί μας εικαστικοί, από 5 ως 18 ετών, μέλη της ομάδας Junior, καθώς και διακριθέντες νέοι και νέες στους δύο διαγωνισμούς παιδικής ζωγραφικής που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος στο παρελθόν.