15 ως 17 Ιουνίου, ήταν το τριήμερο που ο Όμιλος για την  UNESCO Tεχνών, Λόγου και Eπιστημών Eλλάδος, αφιέρωσε με ιδιαίτερη αγάπη στους μικρούς μας εικαστικούς, μέλη της ομάδας Junior UNESCO, διοργανώνοντας με τη συνεργασία του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης την έκθεση «Με τα χρώματα της αθωότητας». Μια έκθεση που τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει καθιερωθεί σαν θεσμός από τον Όμιλο και στην οποία λαμβάνουν μέρος με έργα τους οι μικροί μας εικαστικοί, από 5 ως 18 ετών, μέλη της ομάδας Junior.

Εγκαινιάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαΐου η ομαδική έκθεση εικαστικών, με τίτλο “Ταξιδεύοντας την τέχνη”, που διοργανώνουν στη Δημοτική Πινακοθήκη “Δημήτρης Μυταράς” (κτίριο πρώην ΑΣΑΧ), ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Στο κατάμεστο από κόσμο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 7μ.μ., η μουσικοποιητική βραδιά «Με τη γραφίδα των ποιητών», που οργανώθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.