Η Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και οι συνεργάτες του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος,σας εύχονται Καλό Πάσχα στο σπίτι μας με υγεία, αγάπη, ελπίδα και υπομονή.  Όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρουμε!!!  The Chairwoman, The Board of Directors and all the associates of the Club for UNESCO of Arts, Letters and Sciences of Greece wishes to you A Happy Easter filled with love, peace, happiness and joy! Everything will go well and we will succeed!!!

 

 

 

 

 

Αγαπητά μας μέλη, φίλοι  και συνεργάτες

 

Ζώντας μια διαφορετική πραγματικότητα, μια τρελή κατάσταση από αυτή που είχαμε μάθει να ζούμε έως τώρα, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας. Λέγεται πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά...

 

Το Δ.Σ. του Ομίλου είχε προγραμματίσει εκδηλώσεις για ολόκληρο το 2020, δημιουργώντας ένα πλάνο πολιτιστικών δράσεων που θ’ ανέβαζε την ποιότητά του, δίνοντάς σας την χαρά ότι ανήκετε σε έναν χώρο δημιουργικό και χρήσιμο στην κοινωνία. Δυστυχώς η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που όλη η ανθρωπότητα βιώνει, ανέτρεψε αυτόν τον προγραμματισμό, με σημαντικές δράσεις - όπως η ετήσια, τακτική Γενική μας Συνέλευση, ο 5ος Πανελλήνιος μουσικός διαγωνισμός, κ.ά. - να έχουν ήδη ανασταλεί.

 

Η δύναμή μας, στηρίζεται στη δοτικότητα και την αγάπη προς όλους σας, γι’ αυτό έστω και αν αναγκαστήκαμε να απέχουμε από το γραφείο διατηρώντας το κλειστό - ακολουθώντας ευλαβικά την συμβουλή «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» - η γραμματεία και το Δ.Σ λειτουργούν αυτήν την περίοδο σε απόλυτο βαθμό με τηλεργασία,  ώστε να παρέχουμε τις βασικές υπηρεσίες ενημέρωσης στα μέλη, με αμεσότητα και ασφάλεια.

 

Στο πλαίσιο της διαχείρισης της πρωτοφανούς κρίσης που όλοι μας βιώνουμε, η πληροφόρηση και η έγκυρη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε και αυτό το κανάλι (email), εκτός από την ιστοσελίδα μας www.clubunesco.gr και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Ομίλου στο facebook: https://www.facebook.com/Club-for-Unesco-Art-Literature-and-Science-of-Greece-357515824393596/
και https://www.facebook.com/groups/44986999454/

καθώς και στο κανάλι μας στο You Tube:

https://www.youtube.com/channel/UCNYWrsQ4lfv4TAB8RbcEITg/videos (όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε videos από προηγούμενες εκδηλώσεις), για να παρέχουμε πληροφορίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις για ποιοτική και πολιτιστική αξιοποίηση του χρόνου που διανύουμε σπίτι μας. Γιατί ο πολιτισμός, τα γράμματα και οι τέχνες παραμένουν φως στην ψυχή μας και μας οδηγούν, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο.

 

Εν όψη του Πάσχα μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε εσάς, τις οικογένειες σας και τους αγαπημένους σας, να μας οπλίζει ο Θεός με υπομονή και κουράγιο ψυχής. Υγεία πάνω από όλα, για να ανταμώσουμε ξανά με χαμόγελο στα φωτεινά μονοπάτια της τέχνης και του πολιτισμού.

 

Και αν βλέπουμε πίσω μας αναστενάζοντας… ας βλέπουμε μπροστά μας με ελπίδα !!! 

 

Καλό Πάσχα!

 

Νίνα Διακοβασίλη

Πρόεδρος Ομίλου για την UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου