Ενημερωτικό εκδηλώσεων για το διάστημα 20 - 21 Απριλίου 2019 που τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.


 

 

 

Ενημερωτικό εκδηλώσεων για το διάστημα

20 - 21 Απριλίου 2019

που τελούν υπό την αιγίδα

του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

 

  1. Η Ένωση Καλλιτεχνών Β. Ηπείρου «Ε.ΚΑ.Β.Η» τιμά το έργο της μεγάλης συγγραφέως Βέρας Η. Κλαρέβα, σε μια μουσική – ποιητική βραδιά με τίτλο: «Όλο τον κόσμο γύρισα», η οποία περιλαμβάνει απαγγελίες και τραγούδια σε πρώτη εκτέλεση, μελοποιημένα από ποιήματα και στίχους της.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 και ώρα 9.30μ.μ στον Πολυχώρο «Αίτιον», – Τζιραίων 8-10, Αθήνα (Πλησίον μετρό Ακρόπολης).  Είσοδος 5,00€ με ποτό.  Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Tεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

 

 

 

 

  1. 1η Γιορτή και Βράβευση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας & Κοινωνικής Προσφοράς, Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00, Πολυχώρος Δημαρχείου Π. Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος). Διοργάνωση: Δήμος Παλαιού Φαλήρου και Ένωση Γυναικών Νοτίων Προαστίων Female Association / Assistance Network FAAN.  Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Tεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, του Who is Who Ελλάδας και των Women Leaders (Γυναίκες – Ηγέτες Επιχειρήσεων).