Τα αποτελέσματα του 7ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2018,  εκδόθηκαν μετά την ανάγνωση των έργων από την πενταμελή επιτροπή σε κλειστή συνεδρίαση, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, στα γραφεία του Ομίλου, και κρατήθηκαν πρακτικά. Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η απονομή των βραβείων – επαίνων στους διακριθέντες και των αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, παρουσία μελών της κριτικής επιτροπής, του ΔΣ του Ομίλου, επίσημων φορέων, συμμετεχόντων λογοτεχνών και πολλών φίλων της τέχνης και των γραμμάτων.


 

 

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 7ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2018, διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, παρουσία μελών της κριτικής επιτροπής, του ΔΣ του Ομίλου, επίσημων φορέων, συμμετεχόντων λογοτεχνών και πολλών φίλων της τέχνης και των γραμμάτων.

 

Ο διαγωνισμός έληξε στις 6 Ιουλίου 2018 και η έκδοση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε σε κλειστή συνεδρίαση των μελών της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείτο από (αλφαβητικά) τον κ. Βαρβαρήγο Δημήτρη (συγγραφέα-ποιητή), την κ. Ιωάννου Νιόβη (ποιήτρια), τον κ. Καρούσο Κωνσταντίνο (ποιητή-Πρόεδρο Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών), την κ. Λεοντιάδου Στέλλα(συγγραφέα-ποιήτρια-αρθρογράφο) και τον κ. Σάλτα Αθανάσιο (συγγραφέα-ποιητή-στιχουργό), στις 29 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία του Ομίλου.

 

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους, αναγνωρίζοντας την αγάπη με την οποία υπηρετούν το όνειρό τους. 

Ευχή μας, ο διαγωνισμός αυτός να αποτελέσει την αφετηρία τους για μια λαμπρή πορεία στη συγγραφή και τη λογοτεχνία! Ευχαριστεί, δε, τα μέλη της επιτροπής, κ.κ Βαρβαρήγο Δημήτρη, Ιωάννου Νιόβη, Καρούσο Κωνσταντίνο, Λεοντιάδου Στέλλα και Σάλτα Αθανάσιο, για την αμέριστη υποστήριξή τους στην όλη διαδικασία και την αντικειμενικότητα και αγάπη, με την οποία περιέβαλαν τους συμμετέχοντες.

 

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

 

 

 

 

 

 

Λογοτεχνικά Βραβεία 2018 Facebook Event