Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του και σας προτείνει τις κάτωθι δράσεις για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018 : 1. Η θεατρική παράσταση «Η μυθιστορία του κυρίου Μολιέρου» του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, παρουσιάζεται από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα», στο Θέατρο του Μύλου στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2018. 2. Η διαδραστική, παιδική παράσταση για παιδιά δημοτικού, αλλά και μεγάλους που νιώθουν παιδιά, «Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας», βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της Ελπίδας Μηναδάκη, παρουσιάζεται από 13 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 15:30, στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.


 

Θεατρικές παραστάσεις που τελούν υπό την αιγίδα του

Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

 

Ενημερωτικό σημείωμα για θεατρικές παραστάσεις που τελούν

υπό την αιγίδα του Ομίλου, Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018

 

  1. Η θεατρική παράσταση «Η μυθιστορία του κυρίου Μολιέρου» του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, παρουσιάζεται από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα», στο Θέατρο του Μύλου (Γεωργιάδου 53, Λάρισα) στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2018, με την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO ΤΛΕΕ και την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

 

 

 

 

  1. Η διαδραστική, παιδική παράσταση για παιδιά δημοτικού, αλλά και μεγάλους που νιώθουν παιδιά, «Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας», βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της Ελπίδας Μηναδάκη, παρουσιάζεται από 13 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 15:30, στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον (Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος).