Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Η ΙΟΝΙΟΣ Βιβλιοθήκη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εγκλουβής Λευκάδας, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα << Επτανησιακές γλωσσικές "ετερότητες" στη Λευκάδα και τα Κύθηρα>>, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κωστής Παλαμάς του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Η παρουσία και υποστήριξή σας, θα είναι χαρά και τιμή μας !!!

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος έχουν τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια της 1ης Διεθνούς έκθεσης εικαστικών τεχνών «Mare Magnum –η Μεσόγειος μέσα από την τέχνη» που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Τερψιχόρη της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ – Σαρόγλειο Μέγαρο).

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του και σας προτείνει τις κάτωθι δράσεις για τον μήνα Σεπτέμβριο : 1. Παρουσίαση του βιβλίου «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ» (Εκδόσεις Αρναούτη) της Καθηγήτριας, συγγραφέα και Δρος Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ, Ιωάννας Μάστορα, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00, Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. 2.Θεατρική παράσταση «Ο έρωτας στα χρόνια του Λόρκα», Σάββατο 29/09/2018, ώρα 20:00, Πολυχώρος Δημαρχείου Π. Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος.