Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος έχουν τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια δημοσιογραφίας του έγκριτου συγγραφέα και δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2, Τ.Κ. 106 75, Αθήνα).  Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση του νέου αυτοβιογραφικού βιβλίου του συγγραφέα με τίτλο: «Διόρθωσις ημαρτημένων» και θα εγκαινιαστεί η ατομική του έκθεση ζωγραφικής με αναδρομικά έργα, αλλά και με την τωρινή του δουλειά.

Τα αποτελέσματα του 7ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2018,  εκδόθηκαν μετά την ανάγνωση των έργων από την πενταμελή επιτροπή σε κλειστή συνεδρίαση, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, στα γραφεία του Ομίλου, και κρατήθηκαν πρακτικά. Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η απονομή των βραβείων – επαίνων στους διακριθέντες και των αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, παρουσία μελών της κριτικής επιτροπής, του ΔΣ του Ομίλου, επίσημων φορέων, συμμετεχόντων λογοτεχνών και πολλών φίλων της τέχνης και των γραμμάτων.

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Ο Δήμος Καλλιθέας και ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος σας προσκαλούν στην  εκδήλωση για την «Λογοτεχνικά Βραβεία 2018», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.