Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του την παρουσίαση της νέας έκδοσης του βραβευμένου βιβλίου "Με Πυξίδα το Φως" του συγγραφέα, ηθοποιού και καθηγητή δραματικής τέχνης Πάρι Κατσίβελου,που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στο Books Plus/Art & Coffee Πανεπιστημίου 37, ΤΚ 105 64, Αθήνα (στάση μετρό: Πανεπιστήμιο)

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής "Δημιουργικός εαυτός" του γνωστού συγγραφέα - ποιητή Δημήτρη ΒαρβαρήγουΔηλώσεις συμμετοχής: :  ddimitris51@yahoo.com, τηλ: 6973412713

O Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης με την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος - Πρασίνου & Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Βίκυ Ανδρικοπούλου και τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος φιλοξενούν τη θεατρική κωμωδία «Money εξ Ουρανού» στον Πολυχώρο Δημαρχείου Παλ. Φαλήρου (Αρτέμιδος 51 και Τερψιχόρης), την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες του Π. Φαλήρου και το θεατρόφιλο κοινό να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μία ανατρεπτική κωμωδία που θα συζητηθεί!