Αγαπητά μας μέλη, φίλοι και συνεργάτες,
Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, ανταποκρινόμενος στην επιθυμία πολλών μελών, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους μας. σε ένα από τα αγαπημένα νησιά του Σαρωνικού, την κοντινή μας Αίγινα, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Αγαπητά μας μέλη, φίλοι και συνεργάτες,
η Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και οι συνεργάτες του Ομίλου, σας εύχονται Καλό ΚαλοκαίριΤο γραφείο του Ομίλου μας, θα παραμείνει κλειστό, από 1 έως 27 Αυγούστου, λόγω θερινών διακοπών.  Θα είμαστε πάλι μαζί από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.   The Chairwoman, The Board of Directors and all the associates of the Club for UNESCO of Arts, Letters and Sciences of Greece, wishes to you and yours, Happy Summer holidays. Our office will remain closed from 1 to 27 of August, for the summer holidays.

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του και σας προτείνει να παρακολουθήσετε  τη μεγάλη μουσική συναυλία, που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Εκπαιδευτικού - Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα (ΣΦΕΑΠΟ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού «Ελπίδα», τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 και ώρα 9:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Γρεβενών, με τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΛΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟ, έναν από τους σπουδαιότερους λυρικούς ερμηνευτές της γενιάς του. Στο πιάνο θα τον συνοδεύσει ο καταξιωμένος μαέστρος, Γιώργος ΤσοκάνηςΕίσοδος ελεύθερη.