Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του την 20η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων "ΣΙΝΙΕΣ 2017" που διοργανώνει ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Γεωργίου και Μιχαήλ και το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στην Ελαιουργεία Σινιών, ώρα 21:00 με ελεύθερη είσοδο. Ένα ραντεβού με την παράδοση, στο οποίο είμαστε όλοι καλεσμένοι!

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

"Το μελτεμάκι" του Παντελή Χορν σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία, θα "φυσήξει" στην όμορφη Σάμο, την Κυριακή 16 Ioυλίου  και ώρα  9 το βράδυ στην Πορφυριάδα Σχολή της Σάμου και την Δευτέρα 17 Ιουλίου και ώρα  9 το βράδυ στο Γυμνάσιο στο Βαθύ με την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Η παρουσία και υποστήριξή σας, θα είναι χαρά και τιμή για τους συντελεστές!

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του την έκθεση ζωγραφικής του Πέτρου Κορωναίου με τίτλο: "Σπέτσες - Αιγαίο" που πραγματοποιείται από 15 ως 25 Ιουλίου 2017 στην Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυσή της.  Εγκαίνια: Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, ώρα 20:00Η παρουσία σας θα είναι χαρά και τιμή του!