Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος προκηρύσσει τον 7ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2018.  Ο διαγωνισμός για το τρέχον έτος, περιλαμβάνει τα εξής είδη του λόγου: Διήγημα, Νουβέλα, Ποίηση, Παιδικό παραμύθι, Παιδικό – νεανικό διήγημα. 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ - ΝΕΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ υποβολής συμμετοχών για τον 7ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2018 του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018.

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,
Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης με την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Βίκυ Ανδρικοπούλου σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας ARTEFACT με τίτλο : «Ο έρωτας στα χρόνια του Λόρκα» την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, ώρα έναρξης 20:00 στην Αίθουσα Πολυχώρου Δημαρχείου Π. Φαλήρου Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ν. Σμύρνης & ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής & εικαστικών των παιδιών και εφήβων της ομάδας Juniors του Ομίλου με τίτλο: «Με τα χρώματα της αθωότητας» που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30 στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας» Ν. Σμύρνης 2ας Μαϊου 16 (κεντρική πλατεία Ν. Σμύρνης, 171 21).  Η παρουσία σας θα είναι χαρά και τιμή μας!