Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Την Κυριακή  28 Μαίου και ώρα 21:00μμ  στο  Ανοικτό Θέατρο “Μαίρη Αρώνη” (Πλατεία Καραισκάκη στο  Άνω Καλαμάκι) θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Το Μελτεμάκι» του Παντελή Χόρν σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη.  Είσοδος ελεύθερη.  Η παρουσία και υποστήριξή σας, θα είναι χαρά και τιμή για τους συντελεστές!

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Με τίτλο “ΦΩΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟΝ” διοργανώνεται η ομαδική έκθεση Βυζαντινής Εικαστικής Τέχνης απο την Κυριακή 28 έως την Τρίτη 30 Μαϊου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo - ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη (Εγνατίας 154) υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του την παρουσίαση του λευκώματος "Flying in Greeceτου αείμνηστου αεροφωτογράφου & μέλους του Ομίλου μας Χρυσόστομου Φουντή που πραγματοποιούν οι Εκδόσεις Γεωρνταμιλή την Παρασκευή 19 Μαϊου 2017 και ώρα 20:00 στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, ΤΚ. 106 71, Κολωνάκι.  Η παρουσία και υποστήριξή σας θα είναι χαρά και τιμή για τους διοργανωτές!