Αγαπητά μας μέλη, φίλοι και συνεργάτες,
Το γραφείο του Ομίλου μας, θα παραμείνει κλειστό, από την Τετάρτη 1η Αυγούστου ως την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, λόγω θερινών διακοπών. Θα είμαστε πάλι μαζί από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.  Η Πρόεδρος, το Δ.Σ και οι συνεργάτες του Ομίλου, σας εύχονται καλές διακοπές και ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι, γεμάτο από πολλές μαγικές στιγμές με τους αγαπημένους σας!  Καλό καλοκαίρι!

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος στηρίζει με την αιγίδα του και σας προτείνει τις κάτωθι δράσεις για τον μήνα Αύγουστο : 1. Μουσική Παρουσίαση του βιβλίου της Μάνιας Βλαχογιάννη «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» στο 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 21.15 στο Κτήμα Μάνεση - Πόρτο Χέλι Αργολίδας.    2. Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Μετάφρασης, διοργάνωσης του σωματείου Vision Network Athens στο πλαίσιο του «Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» και του ελληνο-γερμανικού λογοτεχνικού φεστιβάλ «ΑναΓνώσεις».

Ανοιχτή πρόσκληση

Για συμμετοχή στη 1η Διεθνή έκθεση εικαστικών τεχνών 2018 «Mare Magnum – η Μεσόγειος μέσα από την τέχνη»  8 – 12 Οκτωβρίου 2018, Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).  Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής αυστηρά, η Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, στη γραμματεία του Ομίλου, μέσω emailunescohellas.tlee@gmail.com.  Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, δηλώσεις δε θα γίνονται δεκτές. Σημαντικό: Η καταληκτική ημερομηνία παύει να ισχύει από τη συμπλήρωση του αριθμού των 30 συμμετοχών και μετά.